Letní promoce přesunuty

Letní promoce, které byly plánovány na 25. a 26. června 2021 budou přesunuty na 24. září a 25. září 2021. Důvodem přesunutí termínu slavnostních promocí jsou především stále platné, výrazně omezující podmínky pro pořádání hromadných akcí ve vnitřních prostorách. Při dodržení těchto podmínek bychom nebyli schopni zajistit organizaci promocí tak, abychom umožnili slavnostní zážitek promovaným absolventům. Dalším důvodem přesunutí termínu je přítomnost očkovacího centra v prostorách velké auly, kde promoce probíhají. K pronájmu prostor pro tyto účely je fakulta smluvně vázána do konce srpna 2021.

Promoce jsou plánovány pro letošní absolventy, tj. studenty, kteří úspěšně dokončili všechny své studijní povinnosti v průběhu ledna a června 2021. Pevně doufáme, že se situace již nebude zhoršovat, že se vše vrátí do starých kolejí, a že se tedy budou moci slavnostní promoce v zářijovém termínu konat. Vše se bude samozřejmě odvíjet od opatření platných v termínu konání promocí.

O průběhu promocí i o jejich organizaci budou všichni informování e-mailem s dostatečným předstihem. Prozatím platí tradiční rozložení promočních dnů, pátek 24. září je určen pro promoce absolventů bakalářského studijního programu, sobota 25. září pak pro promoce absolventů navazujícího magisterského studijního programu.