Podzimní promoce

Vzhledem k velmi malému počtu absolventů bakalářského studijního programu a s přihlédnutím k jejich aktuálním časovým možnostem byly pro tento termín promoce bakalářského studijního programu zrušeny. Absolventi tím samozřejmě nepřicházejí ani o diplom, ani o svůj slavnostní den. Ten se však pro všechny, kteří si budou chtít svou slavnostní promoci užít se svými nejbližšími, spojí s promocemi v červnu 2022. Děkujeme za pochopení.

Slavnostní promoce absolventů navazujícího magisterského studijního programu Fakulty managementu, kteří úspěšně absolvovali v srpnu 2021, proběhnou v sobotu 6. listopadu 2021. Promoce obou skupin proběhne v prostorách velké auly (místnost č. 132).

Časy promocí absolventů navazujícího magisterského studijního programu

Organizační pokyny

Zkouška obou skupin absolventů navazujícího magisterského studijního programu na promoční akt je v den promoce, tedy v sobotu 6. listopadu 2021 v 9:00 v aule (místnost č. 132). Byli bychom velice rádi, kdybyste se zkoušky mohli účastnit pokud možno všichni, abychom společně zajistili co nejhladší průběh promocí.

Řazení absolventů proběhne v kinosále Fakulty managementu VŠE (místnost č. 131) v následujících časech:

  • první skupina v 9:30 v kinosále (místnost č. 131)
  • druhá skupina ve 12:00 v kinosále (místnost č. 131)

Absolventi, kteří se ve stanovený čas nedostaví k seřazení, se nebudou moci promoce zúčastnit.

Předpokládaná maximální doba trvání promocí je 60 minut.

Vstupenky pro vážené hosty či rodinné příslušníky se vzhledem ke zkušenostem z předchozích let vydávat nebudou. V souvislosti s opatřeními pro pohyb ve vnitřních prostorách budov Vysoké školy ekonomické v Praze platnými od 1. listopadu 2021 však musíme stanovit maximální počet hostů, které může každý absolvent na promoce pozvat – každý absolvent tedy může pozvat nejvýše 7 osob. Zároveň důrazně doporučujeme seznámit se s výše uvedenými opatřeními týkajícími se pohybu ve vnitřních prostorách budov Vysoké školy ekonomické v Praze v rámci akademických obřadů, kde jsou jasně definovány podmínky pro vstup a průběh samotných obřadů.

Při vstupu do budovy Fakulty managementu budou všichni návštěvníci promoce povinni předložit jeden z následujících

  • potvrzení poskytovatele zdravotnických služeb o negativním výsledku testu na stanovení přítomnosti antigenu viru SARS-CoV-2 nejdéle před 24 hodinami nebo RT-PCR testu nejdéle před 72 hodinami (nelze tedy uznat domácí či pracovní samotest), nebo
  • potvrzení vystavené poskytovatelem zdravotních služeb o tom, že prodělali onemocnění covid-19, uplynula u nich doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního POC antigenního testu na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 nebo RT-PCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2 neuplynulo více než 180 dní, nebo
  • národní certifikát o provedeném nebo dokončeném očkování vydaný oprávněným subjektem působícím v ČR nebo v jiném členském státě EU

Doporučujeme zajistit si případný test dopředu. Nemocnice Jindřichův Hradec v průběhu víkendů odběry neprovádí. Pro co nejhladší průběh doporučujeme příslušný platný certifikát s QR kódem vytisknout či uložit v mobilní aplikaci Tečka.

Ve všech vnitřních prostorách budovy fakulty i v průběhu celých slavnostních promocí je rovněž povinnost používat ochranný prostředek dýchacích cest (respirátor normy alespoň FFP2, KN 95)

Doporučujeme zvážit přítomnost dětí předškolního věku na promočním aktu a zdůrazňujeme nevhodnost účasti dětí v kojeneckém a batolecím věku na této akci.

Prosíme hosty, aby zaujali místa nejpozději 10 minut před slavnostním aktem, tedy v 9:50 pro první a ve 12:20 pro druhou skupinu.

Absolventi, kteří se slavnostní promoce nezúčastní, nahlásí tuto skutečnost na studijním oddělení (tel. 384 417 104).

Na slavnostních promocích tradičně vystupují absolventi se svým projevem. Toto vystoupení zatraktivňuje průběh slavnostní události jak pro absolventy, tak pro rodinné příslušníky. Jméno absolventa, který bude ochoten tuto roli převzít, nahlaste na Studijním oddělení (tel. 384 417 104).

Účastí na promoci Fakulty managementu Vysoké školy ekonomické v Praze dáváte souhlas s pořízením fotografií a audiovizuálního záznamu Vaší osoby během promoce a po jejím skončení v rámci daného dne v areálu VŠE. Fotografie a audiovizuální záznam budou zveřejněny za účelem propagace a distribuce na školních webových stránkách.