Euromates 2021

S novým semestrem je zpět i program EUROMATES, tento semestr ovšem v ONLINE verzi.

Program Euromates je forma krátkodobé studijní mobility Fakulty managementu, na kterém Fakulta managementu spolupracuje se svými partnerskými univerzitami. V tomto semestru budete mít šanci odstudovat jeden intenzivní kurz v angličtině online formou na University of International Business, Almaty (Kazachstán). Přesuňte se virtuálně mezi mezinárodní studenty a poznejte hostující fakultu a město prostřednictvím virtuálního doprovodného programu.

V zimním semestru 2021 máte možnost studovat intenzivní kurz Critical Thinking in Business, který se bude konat v období 9. 11. –  9. 12. (celkově proběhne 10 setkání) a proběhne online na University of International Business, která sídlí v Kazachstánu ve městě Almaty. Je to skvělá příležitost, jak za krátkou dobu získat cenné 3 ECTS kredity, odstudovat velmi zajímavý předmět, procvičit si angličtinu a alespoň virtuálně poznat hostující univerzitu a další studenty předmětu.

Přihláška stačí podat e-mailem, v němž zašlete motivační dopis v angličtině a zašlete jej na adresu exchange.fm@vse.cz, a to nejpozději do 20. října (včetně). Počet míst je omezen, pospěšte si!